02.02.2011 Pöytäkirja

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS

 

AIKA             2.2.2011 klo 18.30

PAIKKA         Ravintola Roze

LÄSNÄ          Matti, Kari, Mirja, JaanaT, JaanaH

 

1. Tarkastettiin edellisen kokouksen pöytäkirja.

2. Liikunta

Saunalenkit jatkuvat kävellen keskiviikkoisin. Pyörälenkit alkavat kelien salliessa myöhemmin keväällä.

Vihtiksen salivuoro – koulun vanhempainyhdistys on luopunut vuorostaan eikä näillä näkymin varmastikaan saada kokoon säännöllistä porukkaa, jotta asukasyhdistyksen kannattaisi alkaa pyörittää salivuoroa. Harkitaan asiaa uudelleen, mikäli asiaan kohdistuu kiinnostusta ja tulee joku hyvä idea asiasta.

3. Eduskuntavaalit 2011

Vaalipaneeli 9.3. klo 18.30 alkaen Järvenpää-talolla. Paikalle yritetään saada mahdollisimman monen puolueen paikallisia ehdokkaita. Haarajoen asukasyhdistys miettii vielä osallistumista.

4. Järvenpää-päivä

Järvenpää-päivä on lauantaina 9.5. Paikka on varattuna.

5. Vuosikokous

Vuosikokous pidetään tiistaina 8.3. Vihtakadun koulun ruokasalissa klo 19.00. Sitä ennen hallituksen kokous klo 18.00

6. Vuoden 2010 tilinpäätös

Rahastonhoitaja esitteli yhdistyksen tilinpäätöksen vuodelta 2010. Hallitus päätti vahvistaa tilinpäätöksen allekirjoittamalla sen ja esittää sitä hyväksyttäväksi yhdistyksen  vuosikokoukselle.

7. Aikamatka

Aikamatka etenee omalla painollaan pikku hiljaa.

8.Muut asiat

Kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmän asukasyhdistysjäsenet ovat vaihtovuorossa. Moni muu asukasyhdistys ei ole osoittanut kiinnostusta, joten on mahdollista, että Matti jatkaisi, mutta asia jää tällä hetkellä avoimeksi.

Seuraava hallituksen kokous 8.3 klo 18.00, ennen vuosikokousta Vihtakadun koululla

9. Saunaniitty

KHO on hyväksynyt kaupungin valituksen, joten Saunaniitty toteutuu asemakaavan mukaisesti. Kaupungin tiedotteen mukaan kunnallistekniikan rakentaminen alkaa tänä vuonna ja ensimmäiset tontit tulevat myyntiin mahdollisesti loppuvuodesta. Seurataan tilannetta, erityisesti liikenteeseen liittyviä seikkoja ja reagoidaan tarpeen mukaan.