06.08.2018 Pöytäkirja

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS 6.8.2018 Vihtakadun koulu

LÄSNÄ: Matti Seppälä, Jaana Takkavuori, Juha Leino, Lasse Lammi, Ilari Myllyvirta ja Jaana Hiltunen

  1. Puheenjohtaja avasi kokouksen.
  2. Hyväksyttiin työjärjestys ja edellisen kokouksen pöytäkirja.
  3. Kulku Saunakallion pysäkille uuden raiteen valmistuessa. On herännyt pelko, säilyykö nyt epävirallinen ns.Kipinäpolku ja samalla kulku Alankotieltä ykkösraiteelle sen eteläpäässä uuden raiteen myötä. Liikennevirastosta on kerrottu, että polku säilyy. Tehdään asiasta virallinen kysely Liikennevirastolle, jotta asiaan saadaan vielä kirjallinen varmistus.
  4. Saunapuistoon istutukset ovat kärsineet kuivasta kesästä, mutta osa on vielä hengissä. Myöskään rikkaruohoja ei juurikaan ole, joten tarvetta kitkeä. Puistossa on kaatunut lisää puita eikä kaupunki ole edelleenkään korjannut kaikkia aikasemmin kaatuneita puitakaan pois. Tapahtuu ilmeisesti syksymmällä.
  5. Saunakallion asema 70v elokuussa 21.8. Vr:ltä tulee ilmapalloja ja heiltä tulee edustaja tilaisuuteen, samoin kaupunginjohtaja tulee aamukahville. Lasse ja Matti tekevät rastiradan Vihtakadun ja Saunakallion koulun oppilaille. Haitarinsoittaja on tulossa, asia varmistuu myöhemmin. Aamukahvit tarjotaan junaan menijöille ja muulle paikalle tulijoille. Illalla historiakävely Saunakallion pohjoisosassa, jossa myös kahvitarjoilu.
  6. Teltta – Telttaa tiedusteltiin kolmelta toimittajalta, Joke-Tuote, Telttamaailna ja Tuulihaukkateltat. Toimittajaksi valittiin Telttamaailma. Telttamaailma ja Tuulihaukka antoivat tarjoukset 3×4,5 m pop up -teltasta. Toimitaijaksi valittiin kokonaishinnaltaanhieman halvempi Telttamaailma. Tilataan valkoinen teltta, jossa harmaa teksti Saunakallion asukasyhdistys ja painot hintaan 1035 €€.
  7. Pyörälenkit jatkuvat keskiviikkoisin niin kauan kuin säät sallivat. Pesistä taas ensi vuonna, selvitetään paikkaa. Harjulan koulun kenttä on saatavilla vain heinäkuussa.
  8. MLL:n suojatiepäivystys koulujen alkaessa ensi viikolla, kukin osallistuu omien aikataulujen salliessa. Liikennelapset liikkuvat Saunakallion eri risteyksissä koulun läheisyydessä samaan aikaan.
  9. Seuraava kokous 13.9. klo 18.30 Vihtakadun koululla