06.10.2014 Pöytäkirja

Saunakallion asukasyhdistys

Hallituksen kokous

Aika               6.10.2014 klo 18.30

Paikka           Ravintola Rose

Läsnä            Jaana Takkavuori, Sari Wiklund ja Kari Nieminen

 

1. Kokouksen avaaminen

Useamman hallituksen jäsenen ollessa poissa, totesimme kokouksen olevan vajaavaltainen. Varsinaista kokouksen puheenjohtajaa emme valinneet ja allekirjoittanut jäi kirjaamaan ylös paikalla olijoiden keskustelun esityslistalla olevista aiheista. Edellisen kokouksen pöytäkirjaa ei ollut käytettävissä, joten se täytyy hyväksyä seuraavassa kokouksessa.

2. Aikamatka

Sari ilmoitti aikamatkan seuraavan kokouksen olevan huomenna 7.10.2014. Kirja on hyvällä mallilla ja rahoitusta haetaan ensi vuoden alussa.

3. Liikenneturvallisuus

Todettiin, että Ristikadun ja Vehkatien risteykseen on tehty kaikki mitä voidaan. Nopeusnäyttö on Ristikadulta poistettu, samoin on myös Loutinkadulta.

4. Loppusyksyn tapahtumat

Keskiviikkona 5.11 sovittu tilaisuus Saunaniityn ilta yhdessä koulun vanhempainyhdistyksen kanssa, joulukalenteri ja joulun avaus.

Saunaniityn ilta koululla yhdessä vanhempainyhdistyksen kanssa

Keskusteltiin siitä, että vanhempainyhdistyksen kanssa pitäisi kokoontua päättämään 5.11. illan käsiteltävät asiat. Sari lupasi laittaa sähköpostilla kyselyn, että käykö keskiviikkona 22.10. Saunaniityn ilta voitaisiin järjestää koko Saunakallion asukkaille. Tapahtumasta ilmoitettaisiin tolppailmoituksilla ja Saunaniityn alueelle tehtäisiin oma kutsu postilaatikkojakeluna.

Joulukalenteri, joulun avaus ja joulupukin jutut

Toivottiin, että Jaana Hiltunen voi hoitaa joulukalenterin ilmoittautumiset. Joulukalenteriin ehdotetut muutokset saavat kannatusta. Kari on suunnitellut, että Fb:n sivuille laitetaan ilmoitus Joulukalenterista ja samassa ketjussa ilmoitetaan aina edellisenä iltana seuraavan päivän luukun osoite. Näin olisi kaikki 24 osoitetta peräkkäin eikä haittaisi, vaikka kommentteja tulisi johonkin väliin. Muutoin mentäisiin vanhan mallin mukaan.

5. Muut asiat

Keskusteltiin siitä, että seuraavassa hallituksen kokouksessa voitaisiin sopia useamman kokouksen ajankohta.

6. Seuraava kokous

Seuraava kokous voitaisiin pitää 22.10. edellisen kokouksen jälkeen.