07.09.2010 Pöytäkirja

 

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS

 

AIKA               7.9.2010 klo 18.30

PAIKKA         Ravintola Roze

LÄSNÄ           Matti, Kari, Mirja, Kirsi, JaanaH

 

1. Tarkastettiin edellisen kokouksen pöytäkirja.

2.Rompetori

Rompetorin ilmoitukset ovat jakelussa. Buffetin hoitaa päiväkodin vanhempainyhdistys, mutta kesäkeittiö tulee paikalle kahvinkeittoa varten.

Tarjolla myös vihdanheittoa. Järjestelyt hoidetaan pitkälti aikaisemmalla sabluunalla.

3. Syksyn toiminta

Joulun avaus marraskuun viimeisenä sunnuntaina, jolloin järjestetään Vihtakadun koululla joulumyyjäiset. Viimevuotinen tapahtuma oli siinä määrin hyvä, että hoidetaan samalla tavalla. Päiväkodin kanssa selvitettävä vielä lasten lyhtykulkue koululta Saunapuistoon.

Pyörälenkit loppuvat kohtapuoleen, joten jotain yhteisliikuntaa olisi hyvä saada tilalle. Esim. viikottainen lentopallovuoro koululla, selvitellään asiaa.

Välittämisen viikko marraskuussa, vk 45. Teemaksi on ehdotettu naapuriapu-naapurisopu. Mietitään vielä, millä tavalla asukasyhdistys osallistuu.

4. Historiaryhmän kuulumisia

Haastatteluja on valmiina jonkin verran. Niistä yritetään tehdä syksyn aikana jonkinlaista yhteenvetoa, jotta nähtäisiin paljonko, materiaalia lopultakin on olemassa.

Kokouksia on säännöllisesti noin kerran kuussa.

5. Muut asiat

Yhdistyslaki muuttui 1.9. Todettiin, että meidän kohdalla ei ole tullut kovin suuria muutoksia, mutta katsotaan, että kaikki menee edelleen lainmukaisesti.

6. Tulevat kokoukset

6.10 siirretty 13.10, 3.11