13.01.2010 Pöytäkirja

 

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS

AIKA             Keskiviikko 13.01.2010 Klo 19.00

PAIKKA         Ravintola Roze

LÄSNÄ          Matti, Kari, Mirja, Tapio, Kirsi, Sari, JaanaT, JaanaH

1. 2009 joulukalenteri, joulukalenterin avaus

Joulukalenteri meni entiseen malliin ja vaikutti edelleen kiinnostavan saunakalliolaisia sekä osallistujina että katselijoina. Tosin kilpailuun osallistuneita ja arvontakupongin palauttaneita ei ollut kovin paljon, sen kohtaloa täytynee miettiä tulevana jouluna.

Uudistunut joulukalenterin avaus sai paljon ihmisiä liikkeelle, tapahtuma oli hieno, samoin lasten lyhtykulkue.  Tuntui hyvältä ajatukselta yhdistää myös koulun joulumyyjäiset ikään kuin samaan pakettiin. Saunapuisto tapahtumapaikkana oli onnistunut, mutta mahdollisesti jonkinlaista ohjelmaa olisi hyvä saada ensi kerralla, jätetään mietintään.

2. Vuosi 2010: tavoitteet ja tapahtumat.

Millä tavoitteilla, millä arvoilla vuonna 2010?

Keskustelussa esille tulivat yleisesti yhteisöllisyys, mutta myös liikunnalliset tavoitteet, kuten lasten hiihtokilpailut ja Saunalenkit, alueen miljööseen liittyvät tavoitteet

Tällä hetkellä ei ole ajankohtaisia asioita, joihin olisi tarpeen paneutua, olemme odottelevalla kannalla esim. Saunaniityn suunnitelmien edistymisen suhteen. Reagoidaan tarpeen mukaan muissakin asioissa, kun jotain nousee esille.

Yritetään pitää asukasyhdistystä julkisuudessa esillä, esim. lehtijutut paikallislehdissä.

Muiden yhdistysten kanssa tehdään yhteistyötä, koulun ja päiväkerhon vanhempainyhdistysten kanssa yhteistyö molempia kiinnostavissa asioissa sujuu ongelmitta. Pidetään yllä keskusteluyhteyttä muihin asukasyhdistyksiin, mikäli niissä kiinnostusta ilmenee.

Vuosikello – jätetään hautumaan

Talven tapahtumat – mahdollisesti hiihtokilpailut lapsille, Satusaunan vanhempainkerhon kokouksen jälkeen selviää, kuka järjestää

Vuosikokous helmi-maaliskuun vaihteessa

3. Historiatyöryhmän konkreettiset tavoitteet vuodelle 2010

Seuraava kokous helmikuussa, katsotaan siellä, missä mennään ja toivottavasti saadaan taas hieman vauhtia asioihin.

4. Uudet nettisivut ja tolppamainokset 2010

Nettisivut ovat uudistuneet, Kari on käyttänyt huimasti aikaa uusien sivujen kasaamiseen. Sivuihin on tutustuttu ja ne näyttävät toimivilta ja selkeiltä. Kävijöitä uusilla sivuilla on ollut jo kohtuullisesti, joten niille on mitä ilmeisemmin löydetty, lisää mainontaa toki vielä tarvitaan.

Ilmoitustolpat ovat toimineet hienosti, saunakalliolaiset ovat selvästikin löytäneet ne. Ilmoittelua entiseen malliin, tarvittaessa vanhempainyhdistykset saavat käyttää niitä omien tapahtumiensa mainostamiseen, mikseipä jokin kaupallinenkin taho, jos niitä ei muutoin  tarvita.

5. Muut asiat

Toivotaan aktiivisempaa sähköpostikeskustelua hallituksen jäsenten kesken.

6. Seuraava kokous

Keskiviikko 10.2 2010 klo 18.30 Ravintola Roze