15.10.2018 Pöytäkirja

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS 15.10.2018 Vihtakadun koulu

LÄSNÄ: Matti Seppälä, Jaana Takkavuori, Juha Leino, Lasse Lammi, Ilari Myllyvirta ja Jaana Hiltunen

 

1. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

2.  Hyväksyttiin työjärjestys.

3.  Liikennemittaus -Ristikadun liikennelaskenta suoritettiin tänään. Ilari laskee tulokset ja ne toimitetaan kaupungin virkamiehille ja liikenneturvallisuustyöryhmälle. Alustavien havaintojen mukaan liikenne on lisääntynyt edellisestä laskennasta, joka suoritettiin hieman Ristikadun avaamisen jälkeen.

4. Pöytäkirjat- toimitetaan nopeammin.

5. Vihtakadun koulun tulevaisuus -yllättäen tänä syksynä on käynyt ilmi, että Harjulan koulun sisäilmaongelmat ja koulun tuleva purkaminen vaikuttavat myös Vihtakadun koulun tulevaisuuteen siten, että koulu ollaan kokonaan lopettamassa ja kaikki oppilaat siirretään Harjulaan rakennettavaan väliaikaiseen tilaan. Vihtakadusta tulisi suuri päiväkoti.  Koulun vanhempainyhdistys piti asiasta kokouksen, jossa Matti oli läsnä. On tulossa mielipidekirjoitus Keski-Uusimaahan. Asiasta on myös adressi ja mielipidekysely. Keskusteltiin aiheesta ja laaditaan vielä toinenkin yleisönosastokirjoitus

6. Saunapuiston kunnostus syksyllä -ei tarvetta tällä hetkellä. Katsotaan tilanne keväällä.

7. Loppuvuoden tapahtumat – Liikennemittauksen katselmus Ristikadun varrella, kutsutaan kaupungin edustajat ja liikenneturvallisuustyöryhmän jäsenet.

Joulukalenteri–mainokset ilmoittautumisesta marraskuun alussa. Koulun joulumyyjäiset ovat jo 18.11., joihin asukasyhdistys osallistuu. Joulun avajaiset tuolloin, jäätiin miettimään voisiko koulun tulevaisuuden yhdistää myös avajaisiin.

9. Seuraava kokous 19.11  klo 18.30 Vihtakadun koululla.