17.01.2018 Pöytäkirja

.

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS 17.1.2018

VIHTAKADUN KOULU

 

Läsnä Matti Seppälä, Jaana Takkavuori, Juha Leino ja Jaana Hiltunen

 

  1. Puheenjohtaja avasi kokous ja hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja. JaanaH toimii sihteerinä.
  2. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys
  3. Kannatusmaksuja on tullut jonkin verran, asiaa voidaan pitää vielä jossain määrin esillä. Seuraavissa tolppailmoituksissa kiitetään maksaneita.
  4. Loppuvuoden suurin tapahtuma oli joulukalenteri ja joulun avaus, jotka toimivat ihan hyvin aikaisempien vuosien tapaan. Joulun avauksessa tosin oli jonkin verran vähemmän väkeä. Myyjäisten jälkeen koululla oli ollut jossain määrin epätietoisuutta kulkueesta, joten ensi kerralla on tarvetta lisätä informaatiota.
  5. Hiihtokilpailut- päätettiin järjestää hiihtokilpailuja tänäkin talvena. Ensimmäiset järjestetään lumitilanteen salliessa 4.2. klo 13.00 Manninpellolla. Katsotaan jatkoa tilanteen ja kelien mukaan.
  6. Saunakallion puistot – todettiin, että Saunakallion puistossa on vielä paljon siistittävää ennen kuin sinne voi istuttaa taimia ja vaatii kaupungilta toimenpiteitä, koska noin suurta urakkaa ei voi hoitaa pelkillä talkoilla. Talkoilla ehkä mahdollista hoitaa jotakin. Istuttaminen olisi mahdollista toukokuussa, jos kaupunki puhdistaa pohjan. Kipinäpuiston istuttaminen aloitettiin loppuvuodesta ja sen pitäisi jatkua keväällä. Päätettiin järjestää puistoihin liittyvä teemailta 14.2. klo 18.30 koululla. Tästä tehdään seuraava tolppailmoitus.
  7. Seuraava kokous pidetään puistoillan yhteydessä 14.2 klo 18.00.

Vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.3. klo 18.30 Vihtakadun koululla