19.11.2018 Pöytäkirja

SAUNAKALLION ASUKASYHDISTYS

HALLITUKSEN KOKOUS 19.11.2018 Vihtakadun koulu

LÄSNÄ: Matti Seppälä, Jaana Takkavuori, Juha Leino, Lasse Lammi, Ilari Myllyvirta ja Jaana Hiltunen

  1. Puheenjohtaja avasi kokouksen.
  2. Hyväksyttiin työjärjestys ja pöytäkirjat
  3. Syksyn tapahtumat

-Liikennemittaus- analyysi laskennasta tulossa, mutta Ristikadun liikenne näyttää lisääntyneen. Tiedot toimitetaan kaupungille, liikenneinsinöörille ja Liikenneturvallisuustyöryhmälle, jotka myös kutsutaan Ristikadun varrelle tekemään omakohtaisia havaintoja tilanteesta. Ajankohta jää vielä auki.

-Joulun avaus -väkeä oli paikalla kovin vähän, mietitään tulevana vuonna tapahtuman tulevaisuutta. Tosin tänä vuonna oltiin kovin aikaisessa ja samaan aikaan oli keskustassa ilotulitus.

-Joulukalenteri -joitakin luukkuja on vielä vapaana, mutta ei kuitenkaan mitenkään hälyyttävän paljon.

-Itsenäisyyspäivän ulkotulet – käydään viime vuoden tapaan sytyttämässä ulkotulia ympäri Saunakalliota, kuitenkin niin. Postilaatikkojakeluna tiedote asiasta ja kutsutaan asukkaat mukaan. Viime vuonna tulet herättivät ihastusta laajalti.

  1. Vihtakadun koulun tulevaisuus

Toimitaan yhdessä koulun vanhempainyhdistyksen kanssa Vihtakadun koulun puolesta, mutta onko paljonkaan tehtävissä, päätökset tehdään kuitenkin lähiviikkojen aikana lautakunnassa, kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa. Pohdittiin, saataisiinko aikaan jonkinlainen mielenilmaisu ennen em. kokouksia.

  1. Mopoilijat ovat alkaneet käyttää Loutinkadun ja Siltakujan välistä kävelytietä, vaikka se ei olekaan mopoille sallittu. Vauhdit ovat usein kovat, joten vaaratilaneita väistämättä syntyy, etenkin kun mopot ajavat valaisemattomalla väylällä ilman valoja pimeälläkin. Pohdittiin, mitä asialle voisi tehdä, kun huomautukset eivät ole auttaneet ja poliisiakaan asia ei juuri kiinnosta. Ollaan yhteydessä kaupunkiin, jos asialle olisi jotain tehtävissä.
  2. Seuraava kokous 14.1.2019   Vihtakadun koululla klo 18.30.