24.09.2015 Pöytäkirja

Saunakallion asukasyhdistys

Hallituksen kokous

24.09. 2015  klo 18.30 Vihtakadun koulu

Paikalla: Matti, JaanaT, Sari, Lasse, Ilari, JaanaH

1. Hyväksyttiin kokouksen esityslista

2. Aikamatka – sponsorirahaa on saatu, mutta lisää tarvitaan. Kirjan painamisesta otetaan uudet tarjoukset, sillä sivumäärä on lisääntynyt aikaisemmasta. Historiikki on melko lähellä valmista.

3.Asukasyhdistysten yhteistapaaminen – tiistai 17.11. Seurakuntaopistolla, Matti on lähettänyt alustavat kutsut asukasyhdistyksille, Hyvä kasvaa Järvenpäässä –yhdistykselle, Vanhempainverkotolle sekä Siskot ja Simoille. Tapahtuman tarkempi sisältö virallisissa kutsuissa. Yhteisiä asioita voisivat olla esim. liikenneturvallisuus, yhteisöllisyys, turvallisuuskysymykset yleensä, mahdolliset yhteiset tapahtumat. Lasse ottaa vastuun tapahtuman vetämisestä. Selvitetään myös paikalla olevat tekniset mahdollisuudet.

4. Asukasyhdistystä on lähestytty Saunakallion tien varsien pusikoitumisen ja postilaatikoiden ryhmittelymääräysten vuoksi. Asiasta keskusteltiin ja ollaan yhteydessä kaupunkiin, jotta tien reunuksia siistittäisiin. Posti on puolestaan määrännyt postilaatikoiden sijoittamisesta ryhmiin tien varrelle ja sille ei oikeastaan voida mitään.

5. Harjulan pihapäivä – sunnuntaina 27.9. Olemme mukana, tarjolla geokätköilyä ja pihaleikkejä. Sari ja JaanaH paikalla

6. Muut asiat – saunalenkit päättyvät, joulukalenterijärjestelyt pitää aloittaa kohta puoleen

7. Seuraava kokous 4.11.